2015. április 1., szerda

Milyen jól ismeritek egymást a barátnőddel?

Milyen jól ismeritek egymást a barátnőddel?


Egyfolytában együtt lógtok,és elképzelni sem tudod,hogy úgy teljen el a nap,hogy egyeltalán nem beszélgettetek egymással.Naná,hogy legjobb barátnők vagytok!De tudod,hogy milyen sorozatokat szeret,hogy mikor van a szülinapja,vagy hogy melyik hírességet kedveli?Most kiderül,mennyire ismeritek egymást valójában!

1. Melyik utcában lakik?
...?

2. Mi a kedvenc tantárgya?
...?

3. Hogy hívják a szüleit?
...?

4. Hány tesója van?
...?

5. Melyik sminkcucc nélkül nem tudna élni?
...?

6 Milyen csillagjegyben született?
...?

7.Mi a kedvenc tv-műsora?
...?

8.Milyen méretű cipőt hord?
...?

9.Mit sportol?
...?

10. Mióta ismeritek egymást?
...?

11. Tésztát vagy burgert választana?
...?

12. Milyen mobilja van?
...?

13. Ki a titkos szerelme?
...?

14 . Ki a kedvenc sztárja?
...?

15. Hol szeret vásárolni?
...?

16. Kivel flörtöl a legtöbbet?
...?

17. Kivel nincs annyira jóban?
...?

18. Miért nem kedveli azt a valakit?
...?

19. Mitől jön zavarba?
...?

20. Mi teszi boldoggá?
...?

20+1. Ha három szóban kellene jellemeznie téges,mit mondana?
...?


0-7 helyes válasz:

Valóban ismeritek egymást?Itt lenne az ideje,hogy közelebbről is megismert azt a lányt,akit a legjobb barátnődnek hívsz.Nem arról van szó,hogy tudnod kéne,milyen fogkrémet használ,de jót tenne a kapcsolatotoknak,ha kicsit több vele kapcsolatos kérdésre tudnál válaszolni.Az,hogy valóban jól ismered a barátnődet,lényegesen több előnnyel jár,boldoggá,és azt is,hogy mitől lesz szomorú.Könnyebb lesz megértened őt,és ezzel még szorosabbá válhat a barátságotok.


8-14 helyes válasz:

Sok mindent tudsz a barátnődről,ami azt jelenti,hogy mindig észreveszed,ha valami bántja,meghallgatod és támogatod őt-ezek pedig mind fontos tudnivalók egy igazán jó barátnak.Habár van még néhány dolog,amivel nem vagy tisztában,de ilyen hozzáállással már csak idő kérdése,hogy még jobban megismerd őt.Csak így tovább,remek barát vagy!


15-20+1 helyes válasz:

Gratulálok!Mondhatni,jobban ismered a barátnődet,mint ő saját magát!Mindig számíthat rád,jóban és rosszban egyaránt.Nemcsak nagyszerű barátság a tiétek,de szinte már egymás lelki társai is vagytok.Olyan igazi barát vagy,akire mindenki vágyik!



Remélem nagyszerűen éreztétek magatokat a barátnőddel ezen a kis teszt játékon.Biztos mindannyian fantasztikus barátok vagyok.A következő részben lesz egy kis recept.Nagyon egyszerű lesz.Sziasztok! xxx :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése